Mortex | Decoratieve technieken

Schilderwerken beste prijs | Schilder Waregem | Prijs mortex

Het aanbrengen van een specifieke decoratietechniek zoals Mortex kan puur esthetisch zijn maar evenzeer praktisch. Door de naadloze en waterdichte eigenschappen kunnen zowel doucheruimtes als gewone muren aangepakt worden. Mortex heeft zowel speciale kenmerken als technische prestaties.

Wat is Mortex? Hoeveel kost het?
 

Een mortex gietvloer kun je qua uitstraling vergelijken met tadelakt of betoncire. Mortex heeft de hardheid van natuursteen en is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Bovendien is Mortex waterdicht en kan het ook op de wand aangebracht worden, wat voornamelijk in badkamers met open douche visueel aantrekkelijk is omdat de vloer en de wand dan naadloos in elkaar overlopen!

Met Mortex kun je dus wanden, vloeren, aanrechtbladen en badkamermeubelen een authentieke betonlook geven. Het product is na aanbrengen volledig waterdicht en is dus niet alleen geschikt voor de woonkamer of slaapkamer maar ook voor badkamer of keuken.

 

Geschikte ondergrond?
 

Mortex is een product dat vrij eenvoudig op een bestaande vloer in een dunne laag van 2 tot 3 mm aangebracht kan worden. De enige vereiste is dat de ondergrond voldoende droog, stabiel en draagkrachtig is. Heb je bijvoorbeeld een tegelvloer waarvan de tegels nog goed vast liggen, dan kan een mortex gietvloer hier zonder problemen op aangebracht worden. Een chape van beton of anhydriet zijn als ondergrond ideaal maar in sommige gevallen kan ook een houten vloer als ondergrond dienen, mits deze stabiel genoeg is. De stabiliteit van de ondergrond is belangrijk omdat er anders scheuren in de vloer kunnen gaan ontstaan. Met wapeningsnetten kunnen uitzet- en krimpspanningen voorkomen worden.

Waarom Colipaint?

Colipaint is gespecialiseerd in Mortex en andere decoratieve technieken. Door constante bijscholing zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden.

Colipaint werkt met eerlijke prijzen en biedt een vlekkenloze service!

 

Ontvang uw gratis offerte binnen 24h.