Spuitplamuur

Schildertechnieken | Kwalitatieve schilderwerken | Spuitplamuur

Nadat u een nieuwbouw hebt laten zetten of een grondige renovatie hebt laten uitvoeren, kan het zijn dat uw budget bijna op is. Voor schilderwerken is er niet genoeg geld meer, maar uw muren en plafonds moeten natuurlijk wel netjes afgewerkt worden. Spuitplamuur van Colipaint is daar de ideale oplossing voor.

 

Hoe groter een gebouw, hoe vaker er voor spuitplamuur gekozen wordt. Dat heeft vooral met de snelheid te maken. Spuitplamuur is namelijk veel sneller aan te brengen dan gewoon plamuursel en bovendien droogt het nog eens vlugger. Daardoor kunt u besparen op werkuren, zónder aan kwaliteit te moeten inboeten.

Spuitplamuur: dun maar efficiënt

Bij Colipaint beschikken we over de nodige ervaring en knowhow om een egale laag spuitplamuur aan te brengen. Op zowel uw muren als plafonds voorzien we een laag spuitplamuur van zo’n 1 tot 2 mm dik.

 

Spuitplamuur is aan te brengen op alle soorten muren en plafonds, al is er één belangrijke vereiste: de ondergrond moet in goede staat zijn. Gelukkig vormt dat bij een nieuwbouw of na een renovatie geen probleem.

 

Wilt u uw muren en plafonds bedekken met spuitplamuur, maar twijfelt u of de ondergronden wel geschikt zijn? Colipaint komt graag langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in spuitplamuur? Neem dan zeker contact op met Colipaint op 0473 77 44 23.

 

Ontvang uw gratis offerte binnen 24h.